L’exjugador del Barça de bàsquet serà l’encarregat de donar el tret de sortida de la Festa Major d’estiu · El cantant de Terrassa oferirà un concert el divendres 16 d’agost al Parc de la Muntanyeta · El compositor i cantant local Pikeras (El Niño) actuarà el dijous 15 d’agost a la plaça de l’Església

A poc a poc es van descobrint els detalls més destacats de la programació de la Festa Major de Castelldefels d’aquest estiu 2024.

Audie James Norris , ex jugador de bàsquet estatunidenc i veí de Castelldefels serà el pregoner d’aquesta #FestaMajorCDF24.

Norris va disputar 12 temporades com a professional i és considerat com el millor estranger que ha jugat al basket al FC Barcelona, on va jugar des de 1987 a 1993. Va guanyar tres Lliga ACB, dues Copes del Rei, una Lliga Catalana i una Copa Príncep d’Astúries. Des de 2021 treballa com a ambaixador del FC Barcelona.

El pregó tindrà lloc el dimecres 14 d’agost a les 19.30 hores i com és habitual, easy podran sentir les paraules de l’ex pivot blaugrana al balcó de l’Ajuntament.

D’altra banda, com a artista convidat destacat, Castelldefels comptarà amb Miki Núñez. Més conegut simplement com Miki, és un cantant i presentador espanyol que es va donar a conèixer l’any 2018, quan va formar part de la 10a edició d’Operació Triomf, quedant en sisè lloc.

Al gener de 2019, va ser escollit durant la Gala Eurovisió d’OT 2018 per a representar a Espanya en el Festival de la Cançó d’Eurovisió 2019, amb el tema “La venda”. El 13 de setembre de 2019 va treure el seu primer disc, “Amuza”, que li va permetre fer la gira “Amuza” per tot el país, i no ha parat de recollir èxits amb cançons divertides i plenes de sensibilitat com “Me vale”, “Celébrate” o temes en català com “Escriurem”.

El seu concert tindrà lloc el divendres 16 d’agost a les 22.30 hores al Parc de la Muntanyeta.

El compositor i cantant local Pikeras (“El Niño”) serà el protagonista del concert del dijous 15 d’agost. L’escenari serà la plaça de l’Església (22.30 hores).

Font: Ajuntament de Castelldefels